Kystbanen

Kystbanen er en forretning for dem, der også gerne vil se nye produkter, man ellers ikke ser i Danmark. Vi satser på kvalitetsprodukter, som nyder anerkendelse over hele Europa. Vores mål er ikke at repræsentere flest mulige firmaer, men derimod at føre enkelte mærker med en større bredde, så du ved, hvor du har os.

Hos os finder du ikke slagtilbud og kæmpe rabatter, men fornuftige priser hver dag. Du skal kunne være sikker på, at den model, du køber i dag, ikke koster det halve i morgen. Prisen er ikke det vigtigste for os. Vi vil hellere være sikre på at kunne levere den vare, du ønsker, end at gå på kompromis med prisen. Alligevel kan vi levere de fleste af vores produkter med en prisreduktion på op til 30% rabat i forhold til vejledende udsalgspris.

Vi ser os selv, som et alternativ til de forretninger, der alle har de samme varer på hylderne. Hos os finder du ikke kun nyhederne fra i år, men også de modeller og det tilbehør, som var nyheder for 2 og 3 år siden.

Hvis du skulle have spørgsmål angående vores forretning eller nogle af de produkter, du ser på vores hjemmeside, så skal du være velkommen til at ringe til os eller - bedre endnu - komme ned i butikken.

Velkommen til Kystbanens verden af anderledes modeltog.
 

Mvh dit Modelbane-Team fra

Kystbanen
Strandvejen 213
2900 Hellerup

Tlf.:         39612031
Fax:        55562031
e-mail:  Kystbanen

Åbningstider:
 
 Mandag   Lukket
 Tirsdag  12-18
 Onsdag  12-18
 Torsdag  12-18
 Fredag  12-18 
 Lørdag  10-14